Monday, January 29, 2007

Knuttar, champange och ångest...

Fredagskvällen på mc-klubben var bra. Dock kom vi hem kl 06.00 vilket var lite sent. Morran var inte riktigt så på hugget som hon skulle vilja ha varit på H´s 30 års skiva. Jag fick sitta vid honörsbordet med H hans päron och några andra nära vänner. H var sjukt nöjd. Riktigt fina tal hölls till hans ära och han blev rörd till tårar av en del. Han fick fina presenter som dykresa till Kroatien, klätterresa till Kebenekaise, flyginstruktion och sjukt mycket fina champanger. Världens coolaste Julle trollade under kvällen.

Vid 01.00 drog vi vidare till Grodan där H hade bokat bord. Vi drack champange och hetsade varandra att utföra flippade grejer.

Igår var Morran ganska trött och låg. All jäkla livsångest kom över mig som en våg. Även om jag har kirrat ett kneg så är det en hel del mer grejer som måste falla på plats innan man kan slappna av och njuta av livet.

Intervjun idag gick bra i allafall. Alltid en liten tröst i ett hav av gnissel.

2 comments:

Blygisens betraktelser said...

Ja, men om dessa rader kan vara till ngn tröst, så kan du vara säker på att det andra kommer ordna sig så småningom också, Morran. Tids nog. Och ibland kan man tänka " Det är inte lika jävligt som det verkar, egentligen."
Jaja, ville bara sända några uppmuntrande rader.

Kram!

Stora Morran said...

Jo jag vet. Tjyven grejer fixar sig. Men ibland hänger man läpp under tiden. Tack för dina snälla ord ändå.

Kram