Thursday, January 25, 2007

Allt på en gång

Jag sitter för mig själv på Il Café på Kungsholmen och firar mitt nya jobb. Då ringer det i nallen. De ringer från en stor svensk internationell klädkedja (ni vet vilken) och vill att jag ska komma på intervju för en tjänst som inköpsassistent på måndag.

Shit pommes frites!

Den tjänsten vore ju så mycket roligare....

Och imorgon ska jag skriva på för det andra...

Oh well det löser väl sig om det nu skulle vara så.

7 comments:

Blancaflor said...

Oj oj oj! Kan du förhala? Grattis till jobbet i alla fall...vilket det nu blir.

Anonymous said...

Hej, jag läser din blogg ofta och du bor ju i Stockholm och verkar ha koll. Nu är det så att jag behöver ett tips på en grej men som jag inte kan skriva här (i fall en viss person skulle läsa). Vore guld om du kunde slänga i väg ett mail till mig på kullgraf@hotmail.com (eller lägg till på MSN) så att jag kan fråga där. Nu lät det här ganska så mafioso men det är det inte. :) Hoppas jag hör från dig!

Stora Morran said...

Blanca: Jag har redan skrivit på för det ena men om det nu blir så att jag får det andra så kan jag nog hala mig ur det första.

V: Jag har mailat dig nu!

Blygisens betraktelser said...

..hahaha! Morran Morran....detta har du väntat på, visst! Din tid kommer nu!

odenplan.nu said...

H&M? Hmm...där kommer du träffa på både den ena och den andra...om du skulle ta det jobbet. Bland annat den legenadariska I som jag ältat i evigheter på min blogg...

Men vad händer på jobbfronten Morr?

Stora Morran said...

Ja halva världen verkar ju jobba i det där attans Sahlén huset. jag gillar din bild. Den är cool! Nästan lika tuff som min....

odenplan.nu said...

Ja...så är det...men har du avfärdat klädjätten än?

Tack förresten. Men Morran knäcker.