Sunday, January 14, 2007

Helgen


Den här semlan satt inne på Riche toaletten i fredags. Jag tyckte det var riktigt konstigt och roligt. Förtjust ropar jag till mig Produktionsledaren var på hon då drar sitt lilla finger i grädde och slickar av.

Hon var inte riktigt sig själv efter det. Inte jag heller faktiskt.

Förutom det startade vi lite av en "Love sekt" i fredags. Vi satte klistermärken på allt och alla. Skapade hajp. Love var nöjd.

10 comments:

Produktionsledaren said...

Din lilla Qvisling! Jag ska skicka Nystås på dig när saker börjar hetta till, jag har startat ett bloggkrig på Blygisens inrådan...mohaha. Den som inte har problems skaffar sig.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Stora Morran said...

Prodis: Kom då din lilla rackare! Jag är inte rädd för dig eller dina dansbandspolare:-)

Anonymous said...

He he...den var cool - helt klart. Hur månglar man in en SEMLA på krogen liksom och varför och sedan glömma den på dass. Ni är koooooooonstiga ni 08or:-)

Stina

Stora Morran said...

Stina: Ja sannerligen, en del är helt Wacko!

Produktionsledaren said...

Som sagt vissa urladdningar (politiskt minst sagt) ter sig olika, ibland blir man trött, ibland arg men gärna glad och utflippad. Jag är väl inte helt nöjd med semelincidenten idag, men kul hade jag i alla fall...då dvs.

Stora Morran said...

Jag har också haft mycket roligt åt detta. Både då och så här i efterhand när jag kan visa min bild och berätta för människor om vad du gjorde. Det är sånt jag lever för.

Blygisens betraktelser said...

Sluta tala i skägget nu, flickor, och säg mig nu en gång för alla: var det ngn olaglig ingrediens i den där semlan? Fattar inte. Och hur många ggr skall jag behöva säga att man inte, inte inte under några som helst omständigheter smakar på semlor som placerats lite sådär på måfå-out of the blue- på en WC på Riche?

Stora Morran said...

Blygisen: Vi pratar inte i nåt skägg. Det var inget konstigt i semlan. det var bara jätteäckligt att hon smakade på grädden. Tänk själv, en semla inne på toaletten. Kiss och bajs semla och den smakade hon på. Hua hua! Hon gillar inte att jag berättar det så hon försöker hota mig. Men jag tystas inte så lätt.

Blygisens betraktelser said...

..hahaha! Bra, då hänger jag med, vilket känns viktigt att kunna göra! Så, du är inte den som bangar för att vid beställning nästa gång vända dig mot PL och fråga lite lätt: Semla? hehehe