Sunday, December 04, 2005

Söndagsångest

Morran känner sig helt försupen idag.

Den årliga julfesten i fredags innehöll mycket av det goda såsom scandals, folk som drack lite för mycket och Arne Weise. Mr Christmas hade sålt sig för några ynka penningar och satt och önskade oss på firman god jul. Sell out!

Linda Lampenius dök upp med felan i högsta hugg och drog av några låter. She is a doll actually! Hon berättade om när hon var med i Baywatch och hade sin finska mamma med sig. Cute!

Sen fortsatte festen med en orgie i schlagers i vanlig ordning. Gick förbi East och hämtade Vackra Mannen sen kom man hem kl 03.00 och insåg att man varit i gasen i 10h.

På lördagen släpade vi oss ner till Sturehof och efter en portion köttbullar var Morran sig själv igen.

På kvällen blev det fiesta igen hemma hos Camilla. Gled in på East vid 01.30 tumult uppstog och jag fick dra Vackra Mannen ur nåt som kunde urartat till en fight med en kumlaintern. Not funny!

Idag sa levern stopp och fast vi hade lovat oss att minsann gå upp i ottan och köpa julklappar i överflöd, så kom vi inte utanför dörren förens 13.30 då vi gled in på en visning i kvarteret. Efter den kraftansträngningen gick vi hem och vilade upp oss igen.

Imorgon väntar vardagen.....Mooo

No comments: