Tuesday, December 27, 2005

lilla julafton

Igår kom Vackra Mannen och han var om möjligt ännu mer sliten efter juldagen. Det var hur mysigt som helst att se honom. Vi gick och fikade lite på Kaka och Morran åt världens flottigaste toast.

När vi kom hem till Pappa var det lilla julafton. Jag fick ett underbart halsband från Arena Copenhagen. Två vackra guldblad i en kedja som Morran gått och sucktat efter länge. It´s precious! Sen fick jag två fina underklädesset från Björn Borg. Från svärförädrarna fick jag en Biotherm bodylotion och en Dior mascara och ett nytt Dior gloss. Precis vad Morran gillar.

Igår lagade vi middag med pappsen och hyrde film och softade. Idag kom vi upp lite försent och hetsade ner till Kaka för en snabb fika med Tette, Am och Lina sen tog vi tåget till Sthlm igen. Sjukt skönt att vara tillbaka igen.

Nu har vi sprungit runt på stan och försökt fynda rea-grejer men Morran hittade bara en ny Lancome kajal på C/O Stockholm.

Imorgon är det dags för jobb igen och Morran har lite jobb ångest efter en sån lång ledighet.

2 comments:

Anonymous said...

Kommer in för att önska dig en god fortsättning och ett gott nytt år 2006, och blev på köpet sugen på en flottig toast! Kram!

Stora Morran said...

Tack Tonårsmorsan! God fortsättning själv! du är tuff du med fyra barn och allt!