Monday, December 19, 2005

BR leksaker

Jag gick till det absolut värsta julrush-stället i hela Stockholm, möjligtvis det värsta i hela Sverige, ”the ultimate hellhole”, jag pratar förstås om BR leksaker i Gallerian. Jag skulle hitta något till Wilmur som hon kunde få att leka med under juldagsmorgonen.

Jag ger er än sammanfattning så ni förstår hur det var:

Barn i bävernylon med elektriskt mösshår, snoriga barn, barn som skrek, barn som tryckte på alla grejer som lät, barn som grät för att de tappat bort sina föräldrar, personal i tomteluvor, långa köer och varmt.

Tjyven vilket trauma det var och kors, vad mycket fula grejer de har på det där stället. Inköparna måste vara tyskar eller nåt för alla färger går i neon. Neonrosa, neongult eller neongrönt. Sjukt fult!

Om man inte gillar det så finns det även babyrosa eller babyblått, inga alternativ, bara att välja sida, tjej eller kille, här har vi fina uppdelade könsroller, inget krusidull här inte.

Men billigt var det, man kunde köpa världens finaste lilla spis, för 299 bagis, som hittat, säkert tillverkad i nedre Malaysia av någon stackare men det var inte riktigt läge att hålla på och vara politiskt korrekt där, Morran höll på att få slag och Wilma skulle få en julklapp.

1 comment:

Fisso said...

Spräng stället!