Monday, December 26, 2005

Kor i taket

Så klart Morran gick ut! Vem trodde nåt annat? Lite feber och sprit i kombination har väl ingen dött av...I sanningens namn ska det sägas att jag mår mycket bättre nu faktiskt än igår morse.

Kvällen blev riktigt lyckad. Vi satt där och tryckte vid drinkbordet en timma sen var spriten slut och äntligen kunde man springa omkring som man ville. Morran träffade sjukt många gamla polers. Man kunde bara stå i hörn av dansgolvet så var det alltid nån som kom fram och skulle kramas och snacka om gamla tider.

Morran tänkte för sig själv att om man vore singel skulle det vara sjukt lätt att få hugg i den här stan. Fast det beror ju på vad vill ha, om man känner för en gammal gymnasie- bekantskap till din dåvarande kille som nu är 15 kg tyngre och säljer mobiltelefoner, ja då är det lätt som en plätt men skulle man vilja ha nåt annat, då är det nog sjukt svårt.

Mitt ex nuvarande tjej (min ex-kompis från högstadiet) höll sig i skinnet igår och ställde inte till med några scener vilket var skönt.

När Nybron stängde blev det snöbollskrig och Morran blev så mulad att hon surna till och tog en bulle hem och bangade efterfest, jag var ju faktiskt lite sjuk också.

Om en timma kommer Vackra Mannen med tåget och det ska bli hur mysigt som helst. Vi har inte setts sen i tisdags och det är på tok för länge sen. Sen blir det lilla julafton igen.

No comments: