Friday, December 16, 2005

Ambivalent!

Fredagen är här och Morran har lovat att gå ut och fira av "Magnus the Brat" som åker till Hong Kong den 4 Januari. Jag känner mig dock lite ambivalent på vad jag vill göra.

Klart jag vill hänga med jobbpolarna och fira av Mango, nemas problemas, men samtidigt känner jag mig lite sjuk (Örat of course what else). Sen skulle det var kul att att följa med AM och Tette till AG´s för en fredagsöl. Vackra Mannen ska också dit med sina jobbpolare. Jag är dock tveksam på om han vill att jag ska komma dit när han hänger med sina tuffa kompisar, han kanske vill vara själv och hålla den coola ytan som han har byggt upp och inte behöva bli "hej älskling gulli gulli gullnos".

Morran är kluven. Dessa sociala måsten. Man kan inte alltid göra som man känner för eftersom man har lovat grejer och om man bangar blir folk besvikna och tjuriga på en.Jag har en sån kompis, Carro hon gör alltid vad hon vill och vad hon känner för. Det gör att man aldrig litar på något man bokar med henne för hon struntar alltid i en sen.

Känner jag Mango rätt skulle han Dramaqueena upp det här till oanade höjder om det nu var så att Morran skulle banga hans Bye bye party.

We´ll see

1 comment:

Anonymous said...

... så svårt att veta vad man vill ibland... o ibland vill man ingenting.. mer än att åka hem o lägga sig! Så valet ditt blir idag lättare än förväntat!

O du kan va lugn baby.. du har långt kvar till att bli en banger av den kalibern =)