Sunday, January 02, 2011

Tips...

Jag hade stora planer för den här dagen. Hela familjen skulle bege sig ut i mellandagsrean och fynda grejer. Jeppe har våndats och fasat inför den här dagen. Han gillar absolut inte att shoppa. Och nu fick han som han ville. Både jag och Ture är lite hängiga och sjuka. Det blir en innedag till. Ganska tråkigt men säkert nödvändigt. Inget roligt att vara ute och trängas om man inte mår bra. Inte roligt att dra ut Bubblan om han hostar och är snorig. Bättre att vi är inne och kurerar oss. Vill verkligen inte var sjuk på onsdag då det är dags för Trosa. När man är inne har man ju lite extra tid att surfa. Därför har jag två bra tips.
  • Det första är sighten By Mom här kan man hitta fina bebistryck som man stryker på en enfärgad body. Man köper att tryck för 59 kr (fri frakt) och sen köper man en Organic Cotton body från H&M  för 49 kr och vips har man en unik body för 110 kr. Kanonbra presenttips också!
  • Det andra tipset kommer egentligen från min pappa. Han tipsade om Vinterprataren Lotta Gray, Vimmelmamman. Hon har en 3, 5 årig son och cancer i tjocktarmen. Hon kämpar för att få leva och bli frisk. Rörande men mycket bra program. Lyssna på hennes program här.

No comments: