Friday, January 28, 2011

Ändrade planer

Min stackars kille ligger på SÖS med en inflammerad blindtarm och inväntar operation.  Det började igår kväll då Jeppe fick ont i magen. Vi gick och la oss men magontet gav sig inte. Imorse när vi vaknade hade han riktigt ont. Han tog en taxi in till SÖS. Väl där tog dom prover och klämde och kände och konstaterade att det förmodligen var blindtarmen som var inflammerad. Nu har han legat där hela dagen och avvaktat. Han har inte dödskramper. Ett tag lät det som han skulle få komma hem till kvällen men sen ville dom att han skulle stanna kvar över natten. Kanske lägger sig inflammationen och då tar dom inte bort den eller så blir det värre och då blir det operation.

Jeppe vill mest bara komma hem. Så deppigt att ligga på sjukhus. Värst är att han inte får äta eller dricka något, bara dropp.  Vi som skulle ha gått på middag ikväll och imorgon skulle vi ha stor parmiddag här hemma. Planerna fick ändras och bokas om. Inte hela världen.

Ture och jag var och hälsade på efter babysimmet. Ett babysim som Ture för övrigt regerade. Han körde skiten ur alla de andra bebisarna kan man säga. Han plaskade och sparkade som värsta vattendjuret. Helt rätt beslut att låta honom växa på sig lite.

2 comments:

Nori said...

Jag fick också ligga och vänta och avvakta och vänta och... men till slut tog de bort min blindtarm i alla fall. Hoppas allt går bra så han får komma hem snart!

Stora Morran said...

Ja han vill nog ta bort den. Så den inte flammar upp senare när vi är thailand tex