Wednesday, January 26, 2011

Bra dag!

Först var städerskan här. Underbart att få det lite grundstädat. Livet blir lättare att leva.  Snart kommer mat från Mathem levereras. Härligt att få kylen och frysen fullsmockad utan att ha ansträngt sig för mycket. Dock kan dom inte leverera två högrev som skulle användas till att laga middag till på lördagen då vi ska ha parmiddag. Det fanns ingen kväll i veckan vi kunde åka och handla på. Då är det perfekt att kunna beställa hem lite mat istället. Då kan jag börja med maten i lugn och ro. De här två högreven var anledningen till varför jag slängde in en beställning. Jag har klagat så klart. Väntar med spänning på svaret.

Annars har jag varit på en mysig fika på Baby Revolution på Kungsholmstorg med Janice och Tette. En hel konceptbutik med café där man inte behöver bry sig om vare sig skrikande bebis eller vagn som är vägen. Fixar dom bara lite mer matigare luncher så kommer det där stället bli hett. Eller det var redan hett kan man säga. Fullt av mammagrupper och kompisgäng med bebisar i alla åldrar.

Körsbäret på kakan blir bokklubb ikväll. Bokklubben fyller 4 år och det ska firas. Härligt att få träffa vänner och äta god mat och kanske ta sig ett lite glas vin i vintermörkret. 

No comments: