Thursday, January 06, 2011

Hemma

Trosa was wonderfull! Vi lämnade Ture hos farmor utan problem. Kom fram till Trosa Stadshotell kl 16.00 och började med lite SPA. Härligt. Jag fick en "Hela Du" behandling. Först body scrub, sen dusch och bubbelbad. Därefter blev fick jag lägga mig på den uppvärmda britsen och blev insmord i olja. Därefter fick jag en fotmassage och en scalpmassage. Mycket lyxigt!

Efter det drack vi lite skumpa på rummet i våra morgonrockar. Sen var det dags för en trerättersmiddag med vinpaket. Efter middagen tog vi en drink framför brasan. En mycket fin kväll.

Det enda smolket i bägaren var att jag hade glömt en del till min bröstpump så jag kunde inte pumpa så bra. I natt vaknade jag 06.30 och var nära lipen, så ont gjorde det. Hela sängen var blöt och täcket också.  Jag fick hämta handdukar och ligga på.

Efter frukosten slappade vi lite på rummet innan vi begav oss ut i snökaoset. Vi typ krypkörde till Stockholm. Vi lyssnade på P3 och var 5 minut avbröts sändningen av trafikrapporter om nya trafikolyckor. Läskigt! Vi kom dock fram helskinnade och Ture var glad att se oss även om han hade haft det bra hos Farmor. Han hade varit jätteglad och gosig hela tiden. Jag tror farmor blev ännu lite mer kär i vår gosklimp. Jag kan inte med ord beskriva hur skönt det var att få amma Ture. Det var som en två, ömma variga cancersvulster plötsligt blev friska.

2 comments:

Anonymous said...

Vad trevligt att ha er tillbaka och roligt att höra att ni haft det bra hos oss. Hoppas vi ses nästa år om inte förr.
Hälsar Anders på Stadt

Rebecca said...

Vad skönt att allt gick bra (förutom för dina bröst då)!

Jag fryser in aprikospurén i portioner, typ istärningar eller små förvaringsburkar.