Tuesday, January 11, 2011

Hal måndag...

Gårdagens måndag gick i motionens tecken. Eller i ett enda långt halkande kan man säga. Först promenerade jag och Ture hemifrån via Årstaviken till Skanstull. En fin 5 km promenad i vintersolen. När vi kom fram till Skanstull gick vi omkring där och skaffade lite nödvändiga grejer. Sen tog vi bussen hem.
Jeppe kom hem från jobbet och jag tog bussen till Skanstull igen och spelade en timmas stenhård badminton. Efter det åt jag en härlig vietnamesisk middag på Nem Quan tillsammans med mina bästa kompisar i badmintongänget. Vi hade säsongsavslutning kan man säga. Vi beställde in en massa goda små rätter som färska vårrullar och papayasallad.

Edvin var med och servitrisen blev förtjust i honom, plockade upp honom och tog honom med sig och gick in i köket. Han var borta i säkert 20 minuter. Vi tyckte att det var ganska komiskt när vi såg en annan servitris komma ut med honom. När han kom tillbaka hade han en kaka i handen och choklad i hela ansiktet. Tette är ju lite coolare än jag så hon tog det med ro. Hon tog kakan och torkade bort chokladen från Edvins ansikte. Jag däremot blev ganska upprörd och tyckte att det var läskigt att dom hade gett en 6 månaders bebis en chokladkaka. Dels för att bebisar inte ska äta socker, dels kunde det vara nötter i kakan och sen kunde han fått loss en bit som han hade kunnat sätta i halsen.

Efter middagen promenerade jag och Amy hem på Söders glashala gator. När jag kom hem var jag helt mör i kroppen.

No comments: