Tuesday, May 10, 2011

Uppmärksamhet

Igår fick jag en massa uppmärksamhet för Sparrisen på Öppna förskolan. Jag brukar lägga ut länk på facebook när jag lagat nåt nytt. Igår kommenterade en mamma att jag lagade så mycket avancerad mat varje dag. Hon var imponerad. Sen började en annan mamma i min mammagrupp att det var så konstigt hur jag kunde ha så mycket grejer i min kyl som jag bara kunde slänga ihop saker av. Mer mammor lyssnade och jag blev faktiskt lite förlägen. Det är sällan jag känner mig blyg men i såna situationer så kan jag bli lite obekväm. Jag fick säga adressen några gånger och även om jag blev lite obekväm så var det roligt att dom tyckte att jag var duktig.

2 comments:

RebeccaW said...

Kul! Du kände inte att någon fick dåligt samvete eller så?

För det kunde jag känna att en del gjorde när jag sa att jag inte ville ge Isak så mycket industrilagad mat förut, de flesta ville få tips men vissa tog illa upp.

Stora Morran said...

Nej vi pratade inte om barnmaten bara om vuxenmaten. I min mammagrupp så är det många som lagar egen barnmat. Vi har faktiskt ägnat en av träffarna till det då vi fick se en film och fick ett häfte. Jag har aldrig sagt det rakt ut till dom att jag "förkastar" burkarna.