Tuesday, February 19, 2008

Mooo!

Okej det är fortfarande riktigt risigt här. Är så svag...börjar snart gnälla som en kille.

Även att jag sjuk kan jag inte låta bli att tvätta lite. Har inte kört en maskin sen Mälarn brann känns det som. Att vara inne på "B-lagret", var bara förnamnet om vi säger så. Smolk i bägaren var att mitt torkrum som så länge verkligen har visat bristande tendenser nu har tagit ca 3 timmar på sig att få lasset torrt. Nu har jag på svaga, staplande ben (till dagen i klädda ett par hetsrosa tights från monki och ett par lurviga, blå moccastövlar från Mammas 80-tals garderob) tvingats springa upp och ner ett otalt gånger. Nu är det jag som börjar skriva hotfulla lappar till hyresvärden. Absolut inte okej.

Utöver det har jag kollat på Providence på 5:an, ätit linssoppa och fått hjälp av H via telefon att installera nytt virusskydd på datorn (gratis). Han är en klippa när det kommer till sånt. Min bästa och snällaste person.

In fact, stora delar av min bekantsskapskrets är sjuka idag. förutom mig själv är AM hemma och kraxar, Älgjakten och H. Jag funderar på att starta en facebook-grupp; Vi som är hemma och sjuka den 19/2.

Flipp eller Flopp? Vad tror ni?

2 comments:

Blame it on the stones said...

jag har också varit hemma idag... lite seg och halvrisig.

Stora Morran said...

What? Helt galet! Crazy!