Monday, February 25, 2008

jacke


Var på bio med min polare B idag. Såg "Utlämnad". Igen guld-rulle direkt men har ju en stor behållning i form av Jake Gyllehall. Maj gadd! Hot stuff!
Brolle Jr satt framför oss med en liten blond donna. Han har ändrat luggen. Lugg-chock!
Åt på Hurry Curry innan. Så klart så skulle B börja älta den gamla salmonellahistorian mitt i världens underbaraste kyckling. Jäkligt dålig timing.

5 comments:

Caroline said...

I know, Jake Gyllehall är galet sexy! Sweet, sweet, sweet!

Anonymous said...

Hejhej! Har följt din blogg sedan Indien tiden men aldrig kommenterat. Ville dock säga hej och keep up the good work. Får stor behållning av din blogg faktiskt. Den är så bra men kan ej sätta fingret på vad det är som är så bra egentligen. Bra vardagsblogg från en tjej som verkar bra helt enkelt! :)
Ang Jake. Har träffat honom vid tillfälle och kan helt ärligt säga (utan att vara 'star struck') att killen är det roligaste någonsin. En sådan där man skrattar åt bara man ser honom. (Kanske som din roliga kollega). Han är rolig som attan, snygg i ansikte och kropp, bra grabb som håller sig undan Hollywood tjafset.... Hmm ganska så perfekt mao. FÖRUTOM att han är med i denna URKASSA rulle. USCH. Get back to Brokeback säger jag bara!!

Stora Morran said...

Carro; I know!

Louise; sanks, Gud vad glad jag blir. Snällt skrivet. Det där du skrev om Jake var ju helt fantastisk. Han blir ju bara ännu bättre nu.

Anonymous said...

Den blonda donnan var väl Elin Lanto ;)

Stora Morran said...

Wazz Elin Lanto, men hon är väl ihop med Niclas Rahm....men nu när du säger det var det nog hon...jisses