Thursday, March 22, 2007

Krank

Åh det är inte så bra med mig faktiskt. Jag är hemma och är sjuk. Jag har ju varit risig länge men helt plötsligt så gick det inte längre. Jag gick hem från jobbet i tisdags och sen dess är jag på en nedgående kurva. Sover halva dagarna och spederar de andra delarna av dagen åt att kolla på Oprah och Malou mfl.

6 comments:

Lotta said...

Åh, lilla vän! Stackars Morr... Men allvarligt talat så är det inte så lajbans på jobbet heller. Och inte ute. Sjukt kallt. Alltså, jag trodde att våren var här nu och att jag i princip kunde plocka fram mina små vår/sommarskor nu. Men icke! Stövlarna får stå framme ett tag till. Och den nya skinnjackan får hänga i garderoben. Darn!

Anonymous said...

Skönt med slödagar när du inte mår hundra. Hoppas det blir bättre så du får njuta av helgen!

Stora Morran said...

Tackan: Ja nej den här våren känns ju som man blir snuvad på. Men bra för mig för jag har inte hunnit kirra vårstashen än.

V: Nej i of sig så kan det vara nice att vara hemma och löka lite.

Anonymous said...

Måste bara berätta att jag kom en kvart för sent till veckans rendez-vous med min nya PT eftersom jag träffade en kvinna MED FYRA TAXAR utanför mitt gym. FYRA?! Min pojkvän kallar mig Fröken Fyrtax, så mycket har jag tjatat om det.

Stora Morran said...

A: Oh Jesus. I like you a lot! Fyra stycken alltså. Det finns en man på H´s gata som har tre taxar. Jag är bästepolers med honom. jag gillar dom så mycket!

Produktionsledaren said...

Stackars lilla raring, hoppas du mår bättre nu när det är helg. Jag skulle i och för sig gärna byta ut vilken eftermiddag som helst mot att få bädda ner mig i soffan och kolla på Oprah.

Krya på