Monday, October 25, 2010

I lördags....

...hälsade vi på lilla Tuva i Mariefred. Hon var supersöt och mini. Det är roligt att man glömmer att Ture var så liten för bara 12 veckor sen. Sen var det roligt att se Ture observera sin 3-åriga kusin Leo. Han satt i sin pappas knä och nästan hoppade och log när han tittade på Leo. Roligt.

På kvällen var bjöd Tette och Ax på födelsedagsmiddag. Det bjöds på Chévre Chaud, Viltgryta med potatispuré och efteråt var det chokladfondue. Hur gott som helst. Ture sov i sin vagn nästan hela middagen så både Jeppe och jag kunde ta det lugnt och njuta av maten,  Nåt har hänt med Ture, nu uppskattar han att titta på andra barn. När vi höll Edvin och Ture mot varandra var dom såå intresserade av varandra. Edvin lutade sig fram och pussade Ture på ögat. Han kanske tyckte att Ture såg ut som en enda stor tutte och ville smaka lite på honom.

Vi var 4 par, 2 bebisar och 1 hund. Det här var starten för våra månatliga middagar. En gång i månaden kommer vi bjuda varandra på middag så här. Snart kommer det en liten bebis till.

Vi drog oss vid halv tolv.

No comments: