Sunday, July 18, 2010

HEMMA

Då var vi äntligen hemma i Stockholm igen. Skönt som tusan. Vi har haft en underbar semester med fint väder och fin familj och fina vänner. Men dom två senaste dagarna började jag längta hem till Stockholm. Jag längtade efter min egna säng, mina kompisar och bara få fortsätta med förberedelserna inför Ture. Vi har en massa grejer kvar att köpa och fixa.

Idag tog vi en sväng förbi IKEA och kirrade madrass och spjälsängskydd till sängen. Sängen ska bara målas om först. När den är klar ska jag fota den och berätta historien om Tures säng. Annars ska vi skruva upp skötbordet och en hylla i badrummet. Idag har jag beställt lite gratisblöjor och en blöjhink. Sen gick jag och hämtade ännu en laddning med Mini Rodini som jag hade beställt på nätet. Ja, jag vet jag har köpt lite mycket kläder men till försvar vill jag säga att en del av det här ska jag ge bort i present också.

Annars gjorde jag en grym ceviche till mig själv ikväll på kräftstjärtar. Jeppe är på Mosebacke och dricker öl med sina kompisar. Efter 3 veckors att umgås med mig 24 timmar om dygnet hade han också ett visst behov efter lite kompisar. Skönt att vara hemma och skrota själv. Fönstret måste vara helöppet annars svimmar jag. Trapporna var ingen match. Jag kom upp och ner och upp igen. Nemas problemas.

Imorgon då blir det bad, sol, 2: do list och middag med Amy i Hornstull.

Härligt.

Btw visst skulle ni också längta hem om ni hade samma utsikt som vi har....?

2 comments:

Sofi said...

Jag vet inte vad det är med din blogg men jag älskar att läsa om dina små och stora vardagsbestyr. Du skriver så roligt på nåt sätt.

Stora Morran said...

Tack Sofi! Det var snällt skrivet. Jag blev glad!