Sunday, July 11, 2010

Götlaborg

Nu är vi här i Göteborg. Vi kom hit igår och bor i min brorsas lya. Dom är i sommarstugan. Vi har tagit det ganska lugnt. Jeppe vaknade upp igår med en läskig magkatarr och mådde ganska pyrt. Han orkade ändå köra oss hit. Jag tänkte att jag kunde övningsköra men ballade ur.

Idag har vi varit och träffat lilla Carro och ätit en härlig lunch på Långedrags Värdshus. Det var mycket roligt att se henne igen. Hon är en av mina äldsta och bästa vänner.

Vädret har varit tryckande hett och mulet. Några skurar. Ironiskt att den första dagen det regnar på vår semester händer det i Göteborg. Så klart! Efter lunch fick jag utlopp för mitt uppdämda shoppingbehov som tyvärr har fått ligga och mogna under tiden på Gotland och i Skåne. Jag köpte bla en present till min kusins lilla dotter som föddes igår.

Ikväll har vi ätit middag hemma och kollat på fotboll. Vi bestämde oss för att tippa vinnaren. Vi spelade ett parti back gammon först om vem som fick välja lag först. Jeppe vann och valde Spanien. Nu måste jag bjuda på finlunch imorgon när vi åker mot Åsa.

Oh well. Jag får ju också finlunch!

No comments: