Monday, November 12, 2007

monday morning

Sweet lord!

Nog för att jag jag brukar beklaga mig på måndagen över att helgen har varit alldeles för hård men idag är det verkligen tungt att heta Morr de la Morr.

Fredagen blev ganska bra. Jag knöt många nya kontakter som jag minsann inte kommer att dra mig för att utnyttja. Annars var det nog lite stelt här och där tyckte jag nog allt.

I lördags vinkade jag av mamma på Centralen och åkte iväg på en utdragen fika på Vurma med H. Till kvällen bjöd Janice mig och AM på fin fin middag. Vi sjöng lite sing star men upptäckte snart att det var sjukt jobbigt att sjunga bara battles på bara 3 pers. Man måste alltid sjunga två låtar i rad. Man är ju ingen "Whtiney" direkt, så det där tog på stämbanden. Vi drog till Riche där jag nästan höll på att somna ståendes. Insåg min trötthet och begav mig hemåt.

På söndag öppnades min grusiga ögon vid 10.00 snåret och jag gjorde mig i ordning för lunchen med pappa på Grand. Jag åt en utmärkt Wallenbergare och pappa åt rimmad lax. Sen blev det tårtbuffé ute i Vällingby hos släktingar.

Jag avslutade helgen på Norr Mälarstrand. Vi såg "Underbar älskade" med Michael Nyqvist. En och en halvtimma tills dom kunde prata med varandra, far och son. Snark!

No comments: