Thursday, November 15, 2007

Fi Fanken vilken natt!

Först hade jag ett mindre quarrel med H. Oh well, we will live. Vi måste bara bryta på riktigt vilket verkar vara stört omöjligt. Jag gör slut och jag håller mig kvar. Som en kamphund. Min käkar har helt enkelt låst sig. Man får bända upp dem. Jag kan inte gå vidare verkar det som. Om jag försöker träffa H och vara avig triggar det bara honom. Så där håller vi på. Fram och tillbaka.

Janice var hemma hos mig igår kväll. Vi åt god mat och kollade först på "Utvecklingstörd Bonde söker lika utveklingsstörd fru" och sen på Greys. Tette skulle komma också hade hon lovat men hon bangade som vanligt. Nåt med jobbet som var viktigare kom i vägen och hon hörde inte ens av sig. Jag flippade totalt. Det var en liten grej egentligen men bägaren rann över för min del. År av samma nochalanta beteende från hennes sida fick mig att se rött. Jag fick nog. Efter viss diskussion på sms ringde hon upp mig kl 01.45 och vi pratade och grät i en halvtimma.

Som ni ser; Mitt personliga liv är på topp just nu. Jag bråkar med allt som kommer i min väg.

Lite trött och matt idag.

4 comments:

Anonymous said...

Hua, dig skulle man inte vilja råka i klammeri med...

Ska vi göra något roligt istället, t ex lista typiska Morran-uttryck.

Jag börjar:
För tjyvens

Stora Morran said...

Nej akta dig för mig Sofia.
Tack för uppmuntran. Okej jag fyller på med; "Kors".

Anonymous said...

Darn!
Holy Moly
Sweet lord

Där fick du något att bita i.

(Sjukt kul att läsa gamla inlägg från typ 2005)

Anonymous said...

Lider med dig, man blir ju helt matt av "bråk", men egentligen är det ju bra att rensa luften även med sina vänner ibland. Hellre det än att sluta umgås för att man är så pass irriterad.

Angående tjafs med H så kanske det var "bra", eller? Lättare att släppa taget? Jag har en historia av att göra så gång efter gång (omdevetet så klart). Klamra mig fast trorts att jag velat få slut på det, och sen till sist provocera fram något så att vi äntligen har något att skylla på och kan släppa varandra.

Hoppas du känner dig lite gladare nu!