Friday, September 28, 2007

TGIF

Pommes frites vilken stressig fredag. Nu är jag hemma i byn i alla fall. Jag har ätit en fin middag med min pappa bestående av halstrad gös och till det druvsallad med linser, koriander och citron. Terrific.

Gick till Moc på Åsögatan på eftermiddagen och klippte mig av en liten attitydig sak som hette Adel. Han klippte mitt huvud till en boll, eller inte en riktig boll utan han klippte upp mitt hår jäkligt runt och tunt. Svårt att förklara. När jag påtalade detta för den lilla spjuvern sa han att jag skulle gå hem och tvätta håret själv och sen känna lite på det. Om det fortfarande kändes skumt skulle jag komma tillbaka så kunde han klippa om. Han höll dessutom på att föna sönder mig, på riktigt. Jag var allvarligt orolig för att jag inte skulle ha ett enda strå kvar på huvudet. Det har jag i of sig men inte många. Jag, som förut hade ett långt tjockt svall har nu endast några få långa strån kvar och en rund boll runt öronen.

600 pixs, Spank you very mucho!

Imorgon blir det seriös målning av mexitegelvägg samt träff med Carro.

3 comments:

Produktionsledaren said...

Ja han har lite problem med ödmjukheten den där Adel, hamnade i en rejäl dust med honom var missnöjd i 24 timmar fter min boll sen sjukt nöjd.
Men jag är så sjukt nyfiken på din friss så jag dör. HUR SER DU UT?! Är du korthårig

Stora Morran said...

Nej jag är inte korthårig. Fortfarande långt men tunt. Har precis duschat ska föna nu.Kanske känns det bättre då. Man vet ju aldrig så noga när man är hos frisören.

Blancaflor said...

Runt och tunt? Det later intressant. Hoppas att du ar hyfsat nojd i alla fall.