Thursday, September 13, 2007

Norgehistorier

Jag och AM satt hemma hos henne igår och kollade på Svenska Topmodell (jag var där efter som jag saknar kabel). Under tiden gnagde vi på en blandning mellan mandlar, pumpafrön och sojabönor och klagade på att vår diet inte verkade ge några omvälvande resultat direkt. Vi är inne på tredje veckan och motivationen börjar tryta. Men sen när jag kom hem ändrade jag åsikt. Känner mig faktiskt mycket tightare nu om jag ska vara ärlig. Spänstig och slim!
Vi diskuterade även vilken nationalitet Vendela Kirsebom representerar. Antingen Norge eller Sverige kom vi fram till. Hon verkar själv ha vissa problem med sin identitet. Hon sa bla "photo-skjut".

Såg henne en gång på Oprah och fick ta fram "skämskudden" när hon började bubbla. Då fick hon gärna vara norsk för min del. När jag tänker efter är det nog likabra att Norge får henne helt och hållet efter hennes insats igår.

Om vi säger så här; Hon gör sig bäst tyst.


2 comments:

Anonymous said...

håller med. För att inte tala om när hon var värd för Melodifestivalen något år med....Anders Lundin har jag för mig. Då höll jag på att skämmas ihjäl å hennes vägnar.

Stora Morran said...

Japp den kvinnan utgör ett skrämmande exepel för den blonda rasen.