Wednesday, September 05, 2007

Ho ho ho

Äntligen har tv-säsongen smygit i gång lite lätt med fina serier. En av de få snaskiga programmen som jag har tillgång till, är Idol. Igår bjöd jag hem AM och Produktionsledaren på lite nyttig GI middag. Vi satt sen där i soffan och hånskrattade rått och gömde oss bakom kuddar ifall det blev för jobbigt att rent fysiskt genomleva.

Ibland är juryn lite för bitsk tycker jag dock. En del som ställer upp är ju lätt tappade bakom ett träd och saknar självinsikt helt. Måste man platta till dom ännu mer bara för att det ska bli bra tv? Typ gå iväg när någon sjunger eller säga att de begår massmord genom att sjunga just den låten.

Jäkla taskmörtar

4 comments:

Anonymous said...

Är det inte juryn lite vääääl regisserad denna säsong? Sen undrar man ju lite vad som är på riktigt och vad som inte är det. För jag kan bara inte tro att det finns så många nötter därute.

Stora Morran said...

Ja det känns lite så där ibland! Gynning och Berg är dock den stora behållningen. De kan ta sig till vad som helst. Jag gillade verkigen när den där Thomas fick vara kändis för en dag.

Lotta said...

Det är hysteriskt roligt.

Stora Morran said...

I know, I die!