Friday, September 07, 2007

Jäkla Örebroare

Profeten Muhammed som rondellhund. Hur tjyven tänkte Nerikes Allehanda?
Nu bränner de dockor av Fredrik Reinfeldt i Pakistan.


Bra.

6 comments:

Produktionsledaren said...

ja men på riktigt hur dum får man bli. cause and reaction.

Stora Morran said...

Verkligen!

Anonymous said...

Ah ja vi skall så klart folda omedelbart och avskaffa yttrandefriheten i landet, Marita Ulvskog skulle bli överlycklig, det är hennes våta dröm som går i uppfyllelse när kulturdepartementet får råda över vad som publiceras och vad som skall censureras i pressen!

Stora Morran said...

Tjockis: Men vad är poängen att rita Muhammed som rondellhund om hundratusentals människor tar illa upp. Vad vinner man på det? Så klart ska man ha tryckfrihet men se vad som hände med Danmark. Är det din våta dröm?

Anonymous said...

Jag tycker väldigt illa om när andra länder skall påverka vad vi får säga eller tycka och ibland blir det tyvärr konflikt men ja jag tycker ytrandefirheten är viktig och om det utfärdas dekret från centralt håll om vad som får resp. icke får avbildas då har vi hux flux infört statsscensur.

Vad det i grunden handlar om är att bli av med beroendet av olja för transporter och energiproduktion, löser vi det så försvinner även de här problemen ;)

Stora Morran said...

Tjocken: Varför ger man sig in i nåt som man vet förolämpar miljontals människor världen över? för att man ska värna om den jäkla tryckfriheten? Nörderi! Om vi förolämpar dom så är det klart att dom reagerar. Skönt att vi har en statsminister som har sinne för diplomati.