Monday, December 04, 2006

Lördag

Efter en ganska händelserik morgon var jag och AM och åt frukost på String. Där efter begav vi oss på jakt efter en present. Vi strosade lugnt fram på Biblioteksgatan när AM gör dagens drulle. Hon går och tittar mycket intresserat in i Replays skyltfönster och märker inte den halvhöga stolpen. Hon går rakt in i den och viker sig i 90 grader över den. Hon reser sig chockad och skadad upp och jag försöker trösta, medans jag kämpar med ett bubblande skratt inombords. Det var bara så roligt.

På kvällen åkte vi hem till Daymon vid Karlaplan. Han bjöd på starka drinkar. AM fick lite Jägermeister för hennes hosta. Den är riktigt läskig faktiskt. Varje gång hon hostar väntar man sig att lite av lungorna ska följa med upp. Så illa låter det. Hon har säkert haft den i tre veckor också men den går aldrig över. Hon har varit hos en läkare som gav henne en riktigt stark hostmedicin med röd triangel på. Han sa att den skulle göra henne "rik, vacker och lycklig". Sicken lurendrejare. Hostan is still going strong. Min diagnos är antingen TBC eller bronkit. Nåt av dom två. Helt säkert.

Vi gick vidare till Riche. Daymon blev nästan lite imponerad av vår svansföring där. Gick före i kön, pussades med bartendern och vip i garderoben. Well, har man jobbat länge för att vara en i gemet så har man.

Jag träffade min gamla chef i vimlet och blev lätt euforisk över hennes hår. Sen hände en annan konstig incident. Alexandra Dahlström stod brevid och sniffade på mig. " Du luktar så gott sa hon" Jag böjde mig ner så hon kunde komma åt lite bättre. Det var kul.

8 comments:

Blancaflor said...

Vad bra att du har sa mycket kompisar och aktiviteter! Snart kommer Indien vara ett avlägset curryminne.

Stora Morran said...

Ja jag vet jag är lyckligt lottad!

Anonymous said...

Ajaj, det låter som bronkit och då ska man käka antibiotika, inte smärtstillande...

Stora Morran said...

Ja hon får tjyven ta tag i det där. Det låter så äckligt när hon hostar.

Anonymous said...

Meh... vilka påhopp?! Hur är det med lilla morrs egna hosta då? Jag är ju som gott som kvitt den! Annat är det med knät... blått! hahaha...

Stora Morran said...

Äsch min hosta är rena barnleken mot din mördarhosta. Den kan skrämma bort den tuffaste...

Blame it on the stones said...

jag är borta och missar allt skoj. har i alla fall påbörjat tärningsspelaren igen, den är riktigt kul.

Stora Morran said...

Jag du missade en del i helgen. Vi får ta igen det snart. Jag har också börjat med tärningsspelaren. Very good!