Monday, December 11, 2006

favolito

Åh Morran har en ny favo. Han heter Jens Lapidus och har skrivit boken "Snabba cash". Jag vet inte vad det är med honom som är så himla intagande. Han verkar så himla cool så nåt sätt. En liten tingsnotarie som egentligen aldrig hade tänkt att skriva en bok men så fanns det så många intryck där att han bara vara tvungen att göra det. Han säger att han egentligen bara har använt uttryck som han och hans polare använder och gjort dem till språket som används i den undre världen. Åh Morran gillar killgäng som har sitt egna språk. Framförallt tror jag att jag gillar killar som har starka band till sina polare precis som jag har till mina homies.

Jag har inte ens läst boken men ändå är jag så tagen av honom som person. Bara en sån grej som att han skriver "Sanks" istället för tack i förordet är gulligt. Sen är han ju helt enkelt drop dead gorgeous också.

9 comments:

Anonymous said...

I like it a lot. Jag och a läser den samtidigt och varje dag får vi slåss om vem som ska ha den. Beroendeframkallande?... Yes!!! // Janice

Blancaflor said...

Oj, vad söt!

Stora Morran said...

Janice: Pax! Jag vill ha den när du är klar! tror du att du hinner till på torsdag....?

Supernova said...

har önskat mig den i julklapp faktiskt. han e himla stilig.

Stora Morran said...

insolens: yes he is a hot tamale!

Anonymous said...

Tingsjurist? Nja... Inte nu längre. Han får väl nästintill sex-siffriga belopp på den byrån han sitter på nu. Otroligt skicklig i sitt jobb.
Och ja, han är upptagen sedan ett par år tillbaka.

Stora Morran said...

Anonym: Hoppsan hejsan. Nej men kom det inte in en liten viktigpetter och skulle knäppa Morran på näsan (I know the type very well.) Hur som helst så vet även jag att Mr Lapidius numer jobbar på Mannheimer-Swartling och nej jag hade faktiskt inte tänkt att lägga in en stöt.

Adios tönt-Räv!

Anonymous said...

Nej, ingen viktigpetter. Däremot kan jag nog ha ett lite sarkastiskt skrivsätt till och från. Beklagar om det uppfattades otrevligt.

Stora Morran said...

Anonym: Jaså du kanske bara ville flasha lite med dina kunskaper om Herr Lapidus inkomster samt sällskap. Inte otrevligt bara roligt!