Wednesday, December 27, 2006

Ho ho ho!

Julen har kommit och gått. Den var en av de bästa på länge. Kanske mest för att vi nu har en ny, liten men bestämd filur i vår familj. Hon heter Wilma och är 2,5 år och är min brorsdotter. Det är så roligt att se henne växa till sig och bli en egen person. Det var första gången på flera år vi hade tomte. Min bror gick och övade sig i flera dagar inför sin nya roll. Han köpte tom en ny fräsch tomtemask. han tyckte inte att den gamla dög längre. Nej nytt skulle det va, slit och släng bara.

Först fick han stå och trycka i dörren ett tag eftersom min mamma inte var riktigt klar med inslagningen av hennes tusen olika små paket. Han ville inte riktigt irra omkring ute på gatan i en röd fårskinnspäls och mask som en annan fåne. Men sen stod vi alla där i fönstret och vinkade till tomten och när han väl kom in skakade Wilma av skräck. Själv låg jag dubbelvikt av skratt. Wilmur fick prinsessklänningar i överflöd och allt skulle på direkt. Morran hade tydligen också varit riktigt snäll. Jag fick massor av bra och fina presents.

Igår var vi hos min moster i Nykvarn och åt kalkon och spelade sällskapsspel. Mysigt och familjigt! Efter det var det dags för årets mest håsade fest (förutom nyår, midsommar etc etc). Vi började hemma i AM´s lillasysters lya med julklappsbyte och dryck. Sen gick vi ut. Det är ändå sjukt kul att träffa alla gamla folk som man inte sett på så länge. Jag var i ett härligt lyckorus hela kvällen. Så klart blev det efterfest. Så klart var den fylld av galna upptåg. Idag hittade jag en hel del minst sagt mystiska kort i min nalle samt upptäckte en del skumma blåmärken.

Dessutom råkade jag ringa hem och väcka någon samt hans päron och bror som bodde över i hans lya. Till råga på allt skulle jag prata in på telefonsvararen också. Så klart har han en sån gammal, härlig, antik svarare som det hörs ut över hela lägenheten.

Great!

No comments: