Tuesday, December 19, 2006

Gadget!

Åh Morran har en ny favorit leksak. Det är min nya nalle. Det är en underbar liten tingest som heter Sony Ericsson K800i och faktiskt är den nallen som James Bond har i Casino Royal. Jag vet det är lite nördigt att det är en bild på Daniel Craig på displayen (den har jag i of sig tagit bort) och när det ringer så är det Bond signaturen men den har faktiskt gjort att jag fått en del uppmärksamhet från okända. På festen i fredags var jag lite, lite het med min nya mobbe. På bussen i söndags var en tjej som satt brevid mig ganska imponerad. Hon frågade verkligen ut mig i ca 15 minuter om allt som min mobbe kunde vs hennes. Hon ville tom ha mitt nummer så hon kunde ringa upp mig och få höra Bond-signaturen där på bussen men det styrde jag av lite snyggt. Det hela slutade med att hon frågade om jag inte ville följa med och åka skridskor i Kungsträdgården. Jag tackade för erbjudandet men avböjde.

Hur som helst så var min poäng att jag faktiskt är sjukt dålig på att köpa nya tekniska grejer men sen när jag väl gör det så uppskattar jag dem som tjyven.

Så länge det inte är några problem med dem.

Då blir jag rosenrasande.

15 comments:

Blancaflor said...

Jag haller med! När tekniska pryttlar kranglar far jag psykbryt och sammanbrott.

Maktlösheten...

Stora Morran said...

Ja det är det värsta. När grejer pajar. Man står handfallen.

Hate it, hate it, hate it!

Det är då killar kan vara bra att ha.

Thérèse said...

Min kompis har köpte en likadan för några dagar sen. Han och den är oskiljaktiga. Jag har fått veta allt om den tror jag. Men jag är så nöjd med min lilla Samsung som jag skaffadei somras

Stora Morran said...

therese: du trodde du var nöjd. Du blir aldrig nöjd förens du har en sån som James Bond har. Lika bra att inse det så snart som möjligt. Hoppa på tåget. Det finns plats för dig med!

Anonymous said...

Shit vad damer är lättlurade, släng på en 007:a och du kan sälja vad som helst... Jag är säker på att det var första telefonen de visade när du släntrade in på vodafone.

:-)

Stora Morran said...

Nej din lilla tönt jag visste att jag ville ha den svarta versionen.Jag har en polare som har den. Det var då jag fick syn på den här i silver. Så det så. Sen heter det Telenor. Det kanske är svårt att hålla reda på om man varit borta ett tag.
Hur många känner jag som är uppe och kommenterar 06.37...............1 person.

ettett2 said...

Grattis till den nya leksaken, har också funderat på en sådan. Nu verkar det dock som att man får tänka om eftersom denna "gadget" verka medföra "stalkers". Trist på en annars fin pryl.

Angående krånglande elektronik, I love it! Det är en perfekt anledning att köpa nytt. =)

Stora Morran said...

He he jo det var en bra synpunkt. Så har jag aldrig tänkt. Jag blir bara förbannad.

Anonymous said...

Hahaha, so busted! Jag tycker ändå att du tar och försöker kombinera den nya luren med en 007-klocka och några av de här härliga prylarna http://www.agent007.nu/pd_leksaker.htm

Stora Morran said...

Låt mig vara ifred. Håll dig borta. Det är ingen som är intresserad av vad du har att säga.

Adios, Goodbye, Aut Widersehen!

Blygisens betraktelser said...

Morran! Får man ställa frågor till dig här, och dessutom räkna med ett svar?
Svara snabbt, tack! (Sitter på ett hotell, skall snart ut, men är så nyfiken på en sak)

Blygisens betraktelser said...

Antar att jag är den enda av alla som läser här som inte alls hänger med, men jag måste fråga: VEM är det som skriver till dig och irriterar dig?

Vidare önskar jag dig en skön fortsättning och jag hoppas du gör slag i saken av dina drömmar.

Stora Morran said...

Blygisen: Det är mitt ex. Tönten som kallar sig Östermalmsräven. Han skriver här ikognito och jag vill bara att han ska hålla sig borta.

Blygisens betraktelser said...

Aj aj då...Men ni har väl en kommunikation utanför bloggen?
Jaja...

Tack för svar iaf.

Stora Morran said...

Blygis: Nope det är det vi inte har. Jag ha sagt att jag inte vill ha någon mer kontakt och det är då han försöker här.