Monday, December 18, 2006

Elgiganten på ferre

Jesus! Ännu en fartfylld helg i storstan. Den började redan på torsdagen med säkert pepparkaksbak hemma hos Janice. Man kan säga att Tette lite lätt styrde mig och Janice in på hennes idé om Guds skägg. Vi gjorde en gubbe med världens största skägg. Den blev cool.

På fredags kvällen var vi hemma hos min gamla kompis De la Rose i Hammarbysjöstad. Jag hade med mig Tette och AM. Lite fler folk anlände och en gammal kompis till M dök upp. En kille som Am och Tette alltid kallat för ”Eleganten” för att han just är ganska elegant. Hur som helst så kom kvällens roligaste fråga ur M’s mun när han sa: Varför kallar ni honom för ”Elgiganten”?

Vi vek oss dubbelt och nu heter han just det: Elgiganten.

Sen spårade festen lite lätt och kulminerade när AM och Tette hoppade i Rosens säng. Det var då jag visste att det var tid att ta dem till Riche. Själv vek jag av.

3 comments:

Produktionsledaren said...

Godegud jag hörde det, för addera lite extra krydda till historien kan ju då förtellas att "Eleganten" aldrig någonsin har varit medveten om att han kallats för det. Men han hade varit ganska nöjd ändå så Ad.

Produktionsledaren said...

förtäljas...jag kan inte skriva utan att tänka...

Stora Morran said...

He He så klart han var nöjd! Vem skulle inte vara det. Men frågan är om han gillade Mangos nya "Elgiganten". Men det roliga är att han även kallas för Bobby. Inte i tilltalsnamn utan endast när man pratar om honom. So fööny!