Thursday, November 02, 2006

En till grej...

Jag läser på dn.se om snöovädret hemma och jag fasar. Jag kom precis på att jag inte har några riktiga vinterskor heller med mig. Jag har bara sandaler och pumps. Jag antar att jag får landa på Arlanda i mina le coq sport if.


Hmm I will freeze...

2 comments:

Anonymous said...

Yes, you willl! Jag höll på att förfrysa på vägen hem igår och jag hade tom med mössa!

Du får hoppas att snökaoset har bedarrat innan dess, annars kommer du se galen ut i liten kavaj och pumps hehehe!

Unknown said...

Detta är mitt vittnesbörd om det goda arbetet av en man som hjälpte me..My heter Mary Clifford och jag bas i London.My livet är tillbaka !!! Efter 8 års äktenskap, min man lämnade mig och lämnade mig med våra tre barn. Jag kände mig som mitt liv var på väg att ta slut, och föll sönder. Tack vare en spell caster kallas dr.midnight som jag träffade på nätet. Å ena trogen dag, som jag surfar via internet, jag söker efter en bra spell caster que kan lösa mina problem. Jag kom över serie vittnesmål om denna spell caster. Vissa människor han vittnade om att expresso Deras Ex älskare tillbaka några vittnade que han åter livmodern, lägger han vittnade om att kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa och så vidare. Det fanns ett särskilt
vittnesmål jag såg, det kallades grace om en kvinna, hon vittnade om hur Dr midnatt expresso Ex älskare ryggen på mindre än 72 timmar och vid slutet av vittnesmål hon släppa dr.midnight e-postadress. Efter att ha läst alla dessa, bestämde jag mig för att ge DR midnatt att försöka. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara tre dagar, min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu gladare än tidigare. Dr midnatt är verkligen begåvad och begåvad mannen och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar människa ... Om du har ett problem som du letar efter och den verkliga och äkta spell caster Det problem att lösa för dig. Prova den stora Dr midnatt idag, kan han vara svaret på ditt problem. Här hans kontakta: e-posta honom, dr.midnight5 @ gmail.com Tack stor dr midnatt. Kontakta honom för följande:

(1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
(2) Om du alltid har mardrömmar.
(3) som du vill ska främjas på kontoret.
(4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) [Du vill vara rik.
(7) som du vill knyta din make / maka att bli din för evigt.
(8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(9) Herbal vård
10) Hjälp att föra människor ut ur fängelset
(11) Förbindelse formler
(12) Miracle formler
(13) Beauty formler
(14) PROFETIA CHARM
(15) Sevärdhet formler
(16) onda Eye stavar
(17) Kissing Stava
(18) Ta bort Sjuk Spells
(19) VINNANDE VAL Spells
(20) formler SUCCESS IN TENTAMEN
(21) Charm att få vem älska dig.
(22) Affärs stava
(23) Ta bort HIV Sjuk stavar

Kontakta honom idag på: dr.midnight5@gmail.com whats-app honom 2347037137208