Wednesday, November 29, 2006

Bangers

Hmpf det här är andra dagen i rad Morran blir "Stood up". Igår skulle jag träffa en vännina för att äta en enkel middag. Hon är gravid. Hon bokade av eftersom hon kände sig tjock och trött. Fine.

Idag skulle jag träffa en kompis som har tvillingar. Han bokade av för att han skulle åka och storhandla. Jaha.

Morrans slutsats. Alla som har eller ska skaffa barn blir bangers.

9 comments:

Anonymous said...

Aaaah!!!
Småbarnsfamiljer... som pyttesmå bubblor med ett litet mikrouniversum i varje.

Stora Morran said...

Ja verkligen man kan inte tävla med dem där inne...

okcaniloginnow said...

Storhandla eller träffa en god vän?
Hm, få se nu...

Fräulein Sayonara said...

Få se nu... Själv brukar jag känna mig trött och tjock utan att vara det minsta gravid. Dålig ursäkt det där. Och hon är ju tjock på det bra sättet (som de alla hävdar, ignorerandes att det efteråt blir värre än nånsin att hålla någon slags matchvikt).

Grus said...

Är självmord och att skaffa barn samma sak? Jag har börjat undra för något eget liv verkar dom iaf inte ha.

Anonymous said...

Förmodligen är kommenterarna ovan skrivna av människor som själva inte har eller har haft barn(och knappast kommer att skaffa).
Ej heller bloggskriverskan. Ingen av er skulle leva om det inte vore för att en eller kanske till och med två föräldrar fokuserat sitt liv kring er. Testa att åka hem till dem då om ni ska ses-eller blir det för jobbigt kanske? Ja, jag trodde väl det.
Testa hur mycket du orkar efter en vecka med samma påfrestningar som tvillingföräldern. Var inte så jävla über. Åk dit och hjälp till med disken och häng tvätten åt människan så får ni garanterat en stund över för en fika efteråt.

Stora Morran said...

Jisses Anonym. Jag ska hem till tvillingarna på måndag istället och hjälpa till. Då får jag nog en fika.

Anonymous said...

TACK för att du var vettig där ändå Morran! Hoppas att inte du anser att det är synonymt med självmord att ha smått....de blir stora rätt snabbt också, då är det en helt annat sak med energin som förälder-de vänner som finns kvar då är de riktiga.

Glöm inte det tokfläskiga övergravida saken. Hon behöver sina vänner hon med fast hon ser helt hemsk ut och inte orkar ett piss. Knata dit på era singelben, alla ni hennes vänner och skäm bort henne lite. Gärna ett fotbad. Hon når inte och hon har skitont i dem. Hon kommer aldrig att glömma det.

Stora Morran said...

Anonym: Asså hon är i 12 veckan eller nåt. Hon är inte tjock än.