Friday, March 11, 2011

Min plånbok och jag....

....har ett litet jobbigt förhållande. Den verkar vilja slinka mig ur näven då och då för att sen återvända till mig helt intakt och med alla kort i behåll. Nu senast hade vi en incident på Arlanda när vi skulle flyga till Thailand. Jag var bombis på att jag hade flyttat över plånkan från min kappa som låg kvar i bilen till den lilla skinnjacka som jag nu hade med mig. När jag stod i taxfreen och skulle betala mina varor var den inte med mig. Jag kände mig lite som Ove Sundqvist på Jysk när jag fick ropa dit Jeppe för att lösa ut mig i kassan. Sen flög vi iväg och jag var helt säker att jag hade tappat eller blivit bestulen på den på Arlanda och nu var den på väg ut i världen för lite "serious Amex shopping". Gaah!

Väl i Thailand ringde jag spärrade alla kort. Sen när vi landade och återvände till bilen låg den lilla rackaren i kappan och väntade på mig. Hmpf! 

Oh well skönt.Det låg lite nya kort och väntade på mig på dörrmattan när jag kom hem. Jag får skylla min tankspriddhet på att jag hade tusen andra grejer att hålla rätt på. Mina egna finanser var nerprioriterade.

No comments: