Thursday, March 17, 2011

Liten blir stor...

Sen i fredags har vi kört hårt med Ture. Inget mer komma upp och amma på natten. Vi har grundat rejält med käk under dagen och avslutat med gröt kl 18.00 och välling kl 19.30 sen lagt ner honom vaken i sin säng. Sen har han somnat själv. Om han har vaknat under natten så har vi vaggat, stoppat in nappen och sjungit. Första natten vaknade han typ 5 gånger sen har det trappats ner till allt mellan 0-2 gånger. I natt vaknade han en gång kl 01.30 och var skitarg men somnade om efter ca 15 minuter sen sov han till kl 06.30. Så jäkla skönt.

Dock är han inne i en period på dagarna då han helst vill sitta bredvid mig hela tiden. Han vill inte leka själv. Han kan funka ett tag med att leka så han ser mig men inte för länge.

Sen dom senaste dagarna när vi har varit ute och ätit lunch har han varit väldigt mammig. Liksom lite rädd om det är mycket folk runt omkring och blivit ledsen när han suttit i sin barnstol och velat sitta i knät istället. Det är inte likt Ture. I Thailand var han så himla glad hela tiden. Kanske hör det ihop allt det här? Att han slutat amma och han kanske då känner sig lite övergiven av mig.

Min lilla plutt.

No comments: