Saturday, March 05, 2011

Marknad

Ikväll åkte vi in till den lokala marknaden. Vi ville köpa 2 nya resväskor. Jag ville ha två silverfärgade hårda resväskor som man kan snurra 360 grader. Så man kan känna sig lite som JLo när man reser. Nu reser vi inte ståndsmässigt. Jeppe har en gammal resväska från 1988 som han ärvt av sin pappa, den är så lite "J Lo" man kan komma. Tänk mer "Obs stormarknad" eller liknande. Det jobbiga är att han älskar den. Jag har en stor svart bag som i of sig är praktisk men inte optimal. Vi hittade inga resväskor eller inte för det priset vi hade tänkt oss. Vi köpte dock torkad chilli så vi har tills 2020. Sen tog vi en massa kort på läskig mat. Jag åt en grillad majskolv och en friterad räka.

Efter marknaden gick vi ner mot Bian Ngan-området på jakt efter lämplig restaurang. Ture hade somnat i vagnen kl 18.00 utan att ha ätit sin medhavda gröt. Han vaknade i samma stund vi landade vid bordet på restaurangen. Det var en riktigt bra restaurang. Ture fick sitta i en barnstol. Där satt han och flörtade med hela stället. Han hade 3 servitriser som kom och pep honom i magen med jämna mellanrum. Snett bakom honom satt ett engelskt par. Ture kunde inte få nog av tjejen där. Han vände sig så långt han kunde för att kunna sitta och flirta med henne. Han var ganska road av det också. Sen började det regna och då var dom gästerna som inte satt under tak tvungna att flytta in så till vårt bord kom det ett svenskt par från Haninge. Det gillade Ture. Han satt tyst och bara lyssnade och tittade storögt när vi pratade med varandra.

Kl 21.30 ringde vi vår taxi från hotellet som faktiskt har en riktig barnstol man får låna. Nu är det dags för sängen. Imorgon blir ännu en härlig dag i paradiset.

No comments: