Tuesday, August 28, 2007

Dagens I-lands problem

Okej question.

Om någon som man inte riktigt diggar lägger till en som topfriend på facebook. Måste man lägga till den personen som topfriend också då eller är man en taskmört?

6 comments:

L said...

Nej, det tycker inte jag, det blir ju bara falskt om du gör det fast du inte vill egentligen. Jag diggar facebook, men tycker det är lite jobbigt med alla pirater, vampyrer, toppvänner, osv. Tackar nej till en del och att ranka sina vänner känns också lite svårt och meningslöst.

Stora Morran said...

Du har rätt Louise men samtidigt blir det ju en ganska kraftig diss. När man inte gör det. Jag har dom här 4 men inte dig....

L said...

Jo, iofs när man väljer några men inte alla. Jag har inte ens lagt in funktionen TopFriends och då är det kanske lättare. Verkligen I-landsproblem!

Anonymous said...

tycker nog att det är lite töntigt att dissa. även om man inte tycker superbra om personen ifråga.
spelar det någon roll vilka man har som topfriends liksom?
så länge man själv vet vilka ens bästa vänner är kan jag inte se hur det kan spela någon roll....

Stora Morran said...

Jenny: Ett mycket moget och vuxet svar. Du vet dock inte vem det är som har lagt till mig som top-friend. Tänk att det är en person som du verkligen känner "nja" inför...

Anonymous said...

nepp, det har jag ingen aning om :)
men om jag verkligen kände "nja" för en person skulle jag inte ha svårt att dissa. utgår liksom från att personen i fråga i så fall vet om hur jag tycker o tänker. o gör personen inte det är han/hon antagligen trög. o tröga människor är pest. men jag skulle nog ändå lösa det på annat sätt än o vägra bli topfriend på facebook.
men det är ju bara jag.
hjälp, vad snusförnuftig jag låter för övrigt :)