Tuesday, April 11, 2006

Hanging in there

Jag blir helt rörd av allas omtanke. På jobbet kom en kille som jag egentligen aldrig har pratat med, utan endast hejat på och frågade hur det kändes nu när min kille hade åkt. När jag kom hem hade min faster skickat ett påskkort i form av en ett ägg med en söt kyckling på. Det första som stod var "Det finns inga stora kort längre!" (hennes specialitet har alltid varit att skicka stora A-4 kort med djur på där hon diktar och klistar på 700 klistermärken). Efter det skrev hon några tröstande ord om att jag skulle försöka inte vara för ledsen. Alla ni som skriver snälla saker till mig värmer massor.

Mamma flyger hit imorgon från Muminland. Hon frågade om jag önskade mig nåt tax-free smink och jag pep ur mig att en Biotherm bodylotion skulle sitta fint. Hon stannar en natt och då ska vi shoppa lite och gå ut och äta på Sturehof. På torsdag åker vi till e-tuna och pappa. Min bror och hans familj kommer också. Min familj är en modern familj där mina föräldrar är skilda men vi firar alltid högtider ihop. Crazy, men det funkar för oss... iallafall tills någon av dem träffar någon ny.

Ikväll ska Morran gotta ner sig i soffan med GG och Desperate. Känner mig lite febrig och svullen i halsen. Jag har tröst-köpt goda meze i Hötorgshallen och 3 liter jordgubbar på Hötorget. Jag gick egentligen bara förbi och direkt var det "Tjena tjejen, lite jordgubbar?" och helt plötsligt hade han lurat på mig 3 liter! Dom var lite tilltufsade märkte jag när jag kom hem. Jag kanske kan göra smooties på dem. Fast jag har ingen yougurt, om man inte kan göra smooties på Kefir förstås...låter inte så gott.

Min Vackra Man ringde idag och sa att han hade landat i Goa och att han nu skulle flyga vidare till Bangalore. Det var skönt att höra hans röst fast linjen var dålig och med fördröjning. Han lovade att ringa mig senare ikväll. I miss him soo...

2 comments:

Lotta said...

Nu är det tid för att skämma bort och rå om dig själv tror jag. Du kommer klara det så bra så bra.

Stora Morran said...

Tack gammeltackan! Det värmer!