Sunday, April 25, 2010

Akupunktur

I torsdags var jag hos en specialist på Söderkliniken för mina domningar i händerna. Jag hade ställt rätt diagnos själv via internet. Det var Kapral Tunnelsyndrom. Oftast brukar det här komma mycket senare i graviditeten fick jag veta. Min vänsterhand var värst.

Specialisten tyckte att vi skulle behandla. Dels fick jag recept på ett handledsbandage som jag ska sova med om nätterna sen ville hon behandla med akupunktur. Hon stack ner nålar hejvilt i min lilla arm som om den vore värsta nåldynan. Lite obehagligt var det faktiskt. Det blev liksom lite för mycket för mig. Sen hjälpte det inte alls tyckte jag men nu ska jag gå dit varje vecka och bli stucken. Om det inte blir bättre så sa hon att jag kanske borde bli sjukskriven 25%.

Jag var och hämtade ut handledsbandaget för vänsterhanden igår. Satte på det och inspekterade det. Jag ser verkligen ut som en kassörska på ICA med det där. There is no way in hell att jag skulle ha på mig det på dagarna på jobbet, in public. Då får dom hellre amputera.

No comments: