Thursday, July 05, 2007

Borta...?

Jag har haft en liten hook-up på sista tiden. Vad har alla kändisar för sig när man inte hör något om dom? Som nu tex Dilba, hon skulle till USA och sa att hon skulle bomba flygplan. Vad gör hon annars? Det var ju år och dagar sen hon kom med nåt? hur försörjer hon sig?

Meja, vad gör hon? han Daniel i Skilda världar, jobbar han på ICA nu eller? Camilla Henemark, Staffan Hellstrand, Jakob Hellman, Ebba Blitz, Ulf Elving listan kan bli hur lång som helst. hur långt är ett snöre liksom....

Det finns ett helt hav med såna där ute. Alla musiker kan ju inte producera och skriva åt andra. Hanna Graaf har iallafall en nagelstudio i Kungsängen om det var någon som undrade.

6 comments:

Anonymous said...

Enligt kvällstidningarna är Camilla Henemark snubbigt rik efter ett arv efter sin far (låter halvsant) och Ebba Blitz råkar jag veta jobba som typ moderator. Men Daniel aka Bengt som han faktiskt heter på riktigt, va fan gör den killen?

Anonymous said...

Daniel alias Bengt, har jag stött på ett ruggigt ställe när hans coverband körde ngt jippo. Inte var d så bra heller...
Så vi säger att han är körtjej! :)

Stora Morran said...

S: Det här är ju super bra för att få reda på lite grejer. Lägger ut några fler imorgon för att få nya svar.

M: Bra input! Sanks!

Anonymous said...

Hook-up? Jag trodde du hade pojkvän! Eller menar du hang-up? Förklara omedelbart.

Stora Morran said...

Anonym: Hook-up och hang-up är väl same same. Men ja jag kan klargöra. Ja jag har en pojkvän och jag har en hang-up på det här vad kändisar har för sig när de är borta ur rampljuset.

Anonymous said...

Nej, för guds skull, hook-up är en teknisk term, som i talspråket betyder ett tillfälligt knull (we hooked up). Hang-up, däremot, är en fix idé.

Var bara nyfiken på om du var hung up eller hade hooked up.