Friday, May 04, 2007

Dilemma

Imorgon ska jag på fest. Jag har ju nämligen som jag förklarade för min vän Carro igår, slutat att gå ut. Jag känner mig liksom "över" det. Jag går bara på fester nuförtiden. Eventuellt kan jag gå ut och ta ett glas men inget mer.

Imorgon ska vi på fest, AM, Gurkan, H och jag. Grejen är den att imorgon är det "Stina" på SVT och då ska min all-time-favorite idol; Jens Lapidius (Snabba Cash) ska vara med. Dessutom kommer Ebba von Sydow, Salem al Fakir OCH Moneybrother. Den karl, Moneybrother är så fett på min lista, att det finns inte. Jag såg honom ute för några veckor sen och jag var sannerligen tvungen att lägga band på mig själv. Karln är en livslevande gud.

Nu vet jag inte vad jag ska göra för kunna se mina favoriter. Video är det ingen som har längre förutom några få fridlysta personer, AM var en av de sista men även hennes "bandare" la sig på hyllan häromdagen. Hon var ptröstlig.

Repris kan man ju försöka att pricka in men sånt går sällan bra för mig. Mitt sista alternativ var att diskret trycka på tvn på festen. Dock var jag tvungen att fråga AM om P hade tv. Han har nämligen tidigare jämställt att ha tv är precis lika underhållande som att ha dagstidning. Han är så långt ute och cyklar med den jämförelsen att man inte kan mer än dra på mungiporna.

Jag kommer ju inte direkt bli voted "the party-animal of the year" om jag kör den sista manövern, så jag får se hur det löser sig det hela.

Snacka om i-lands problem

4 comments:

Anonymous said...

Alternativt kan man ju gå in och kolla på programmet via hemsidan...Ligger ute i 30 dgr.

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=63768&lid=20070505&lpos=SVT1_2000_sitelink&from=tabla

Så festa på! Och han är sannerligen snygg han den där Moneybrother....

Stora Morran said...

Tack! Vilken splendid ide, kära anonyma läsare. Det gör jag på söndagmorgonen. Mysigt.

Anonymous said...

SVT.se,
PLAY, där hittar du allt! En guldgruva!

Stora Morran said...

Jag var där och nosade igår. Hittade allt möjligt. Mycket underhållande.