Wednesday, May 03, 2006

Healthy

Idag skulle dom gjort ett ”du är vad du äter” program på Morran. Jag köpte broccoli, majs, tonfisk, vildris, champinjoner, morötter och en grapefrukt. I am just sooo healthy! I alla fall idag.

Efter min träning idag fick jag prova en massagefåtölj. Jag trängde mig tom förre en tant för att få testa fåtöljen. Morran är en sucker för massage och nu när inte Mannen finns här för att massera mina trötta leder känner jag mig alldeles svältfödd på massage. Den var ganska nice den där fåtöljen. Jag låg där och spann och drog i morrhåren i 20 minuter samtidigt som jag lyssnade på avslappnande panflöjt.

Mamma ringde här om dagen och berättade at hon hade köpt några gåstavar till mig i Muminland och att jag ska få den till helgen. Jag ringde Tette och berättade glatt att snart ska det bli feta powerwalks här i Fredhäll.

- Morran du kan inte ha såna där stavar, du kommer se ut som en tönt, din lilla tant-wanna-be sa Tette
- Den enda som kommer att se töntig ut, är du när du ligger bredvid vältränade mig i sommar på klipporna i Fredhäll. Ta med dig några schackpjäser så kan vi spela på min mage sa Morran och slängde på luren.

Tette vill att jag och AM ska börja spela fotboll med henne och några andra girls i ett Korplag. Morran har ju faktisk en blygsam karriär som fotbollsspelare dels i TSK och sen i USA i bagaget. Det kan nog bli hur kul som helst. Fast man vet ju hur det kommer gå. Tette kommer gå på en träning sen kommer hon ha deadline och det ena med det tredje och så kommer det vara jag och AM som fortsätter i La Liga del Corp. Oh well då kan man ju i alla fall ha nåt ärligt att skriva under ”intressen” på sitt CV. Just nu har Morran: golf, skidåkning och segling…. Ja ni som känner mig skrattar säkert så ni storknar.

3 comments:

ettett2 said...

Korpen är "the shit", klart du ska vara med och "kicka boll". Ta med dig stavarna så kan du fälla en och annan motståndare. =)

Lotta said...

Haha! Golf, skidåkning och segling. Låter som väl valda intressen i alla fall. Jag tror inte ens jag har några. Kändes inte helt rätt att skriva "killar, fester och att umgås med vänner". Roligt med fotboll!

Stora Morran said...

ettett2: Ja det kanske vore en bra idé att kicka boll med stavarna. Fatta vilken träning!

Gammeltackan: Ja nej ibland krävs det vita lögner så som att ta med intressen som man inte praktiserar speciellt ofta.