Tuesday, May 23, 2006

Fasta

Jag har tränat och sen åt jag en hälsotallrik på Mojo och nu fastar jag tills imorgon bitti. Då ska Morran ta prover. Härom veckan fick min pappa ett skräckinjagande besked om ett skyhögt kolesterol värde. Det här gjorde Morran lite skraj sen jag fått reda på att en ung smal tjej på mitt jobb också hade högt kolesterol värde. Det är ärftligt sa hon.

Morran blev rädd att jag går omkring som en tickande bomb med världens högsta kolesterol värde, lyckligt ovetande. Direkt ringde jag Sturehälsan och sa att jag var tvungen att komma in akut. Jag fick komma nästa dag. Jag fick en remiss till ett labb dit jag ska imorgon. Därför fastar jag men jag råkade slicka i mig en liten Fishermans friend, men det var bara för att jag hade ätit så mycket vitlök att jag knappt kunde leva med mig själv.

Bara det inte proverna visar fel pga av den så att det kommer fram att jag håller på att få åldersdiabetes eller nåt....

2 comments:

Thérèse said...

Oj nu blev jag lite rädd. Min mamma fick ett skyhögt kolesterolvärde på en undersökning förra året. Jag visste inte att det var ärftligt. Borde kanske gå och kolla det.

Stora Morran said...

Ja lika bra att ha det uppkollat så man kan börja tackla det redan än sen när man är 60 typ...