Wednesday, January 04, 2006

Hon

Hon är en sån person som verkligen inte uppskattar att jag tar några egna intiativ. Igår hade jag tagit på mig att göra en modell i nytt program och då tyckte hon inte det var någon bra idé eftersom jag aldrig hade jobbat i programmet förut. När jag påpekade att jag säkert lätt skulle lära mig så snörpte hon på munnen och sa att det var okej bara jag kunde sköta mina andra uppgifter korrekt. My days tänkte jag bara.

Hon vill trycka ner mig, hålla mig tillbaka och uppskattar då rakt inte om är positiv till förändringar eller kommer med nya metodförslag att genomföra uppgifter på. Man ska sitta snällt på sin stol och hålla med henne. Späda på hennes attans stress tendenser som i mitt tycke är helt överdrivna. Om jag ifrågasätter något hon säger så får jag en kall blick och blir utfrusen i någon timma.

Frustration

2 comments:

Blancaflor said...

Stackare. Jag har haft en liknande kollega. Hon brukade sta bakom mig och kontrollera vad jag gjorde. Hon log aldrig eller hälsade och alla hatade henne, men hon var chefens gamla flickvan.Jag var tvungen att sluta efter ett ar eftersom jag inte stod ut.

Stora Morran said...

Poor you!
Ja det är faktiskt lite jobbigt men jag vägrar att ge vika. Hon ska inte få sätta sig på mig! Upp till kamp väser Morran mellan de små sylvassa tänderna.....