Monday, January 30, 2006

El fin de Semana

Åkte hem till pappa i fredags och lagade mat. Vi fick välja varsin rätt som skulle lagas och jag valde Carpaccio medan pappa valde Råraka med löjrom och gräddfil. Vi drack fint vin och kollade på Let´s dance.

Min pappa är rolig. Skulle jag förslå att vi köper hem lite hummer och ostron skulle han vara på direkt och tycka att det var vi absolut värda. Sen vill han samtidigt spara en skalad potatis som blev över när vi gjorde rårakorna. Ingen rim och ranson. Vi Smålänningar slänger helst inte saker.

På lördagen åkte vi först till Pingstkyrkans loppis och gjorde några sköna fynd. Sen träffade jag Wase och Elton på Kaka. Han var fin Elton bara 3 veckor. Ett riktigt litet knytte. Tuva, storasystern kom senare och hon var vuxit och blivit stor. Man kommer på att man lever olika liv. Hon har två barn, nybyggt hus, BMW, man och Bullterrier.
Morran bor i andra hand i Fredhäll och lägger mycket pengar på cigg och sprit och vi är lika gamla.

På lördagskvällen blev det 30 års fest på Lidingö. Den var trevlig och stojig. Morran gillade rödtjutet och var på det stup i kvarten. Ont i huvudet nästa dag.

På söndagen träffade vi Carro, Am, Janita och Anders på Mocco. Morran golvade i sig världens flottigaste toast och tiggde till sig en cola från Mannen fast vi har pakt. Dock kom Morran på Mannen med en ostboll i munnen dagen innan så han hade inte så mycket att sätta emot.

Igår kväll såg vi Casanova på bio. Den var okej och Heat Ledger var lite snygg men man kan visst hyra den på dvd senare utan att känna att den stora filmupplevelsen gått en förbi.

snip snap slut!

No comments: