Monday, April 21, 2008

Husmodern slår till igen

Med risk för att ni ska tro att jag har tappat det helt, måste jag ändå berätta att jag bakade ännu mer knäckebröd idag. Nu fyllt med inbakade frön; pumpakärnor, solroskärnor, linfrö och sesamfrö.

Sweet loord vad gott det blev! Till mitt försvar vill jag bara säga att jag gjorde det till på lördag när det ska serveras brevid någon härlig ost eller röra av något slag.

4 comments:

Anonymous said...

Och exakt när tänkte du lägga ut en beskrivning av hur man går tillväga för att själv göra detta knäckebröd?

Anonymous said...

ser kanon ut.. när kan man börja beställa?
/tette

Lotta said...

Well, well, well... och jag är en av de lyckliga som kan få möjlighet att smaka!!! Ja, recept efterfrågas!

Stora Morran said...

Sofia: 50 g jäst, 1 1/2 tsk salt, 6 dl vatten, 8 dl grovt rågmjöl. Låt jäsa 1 timma. Kavla ut tunt, Pensla med vatten. Strö över frön och kavla in dom. Grädda 15 minuter i 225 grader varmt.

tette: Jag tar upp beställningar när som helst.

Tackan: Japp på lördag får du smaka :-)