Wednesday, November 24, 2010

Inne i snökaoset

Ture och jag skulle ha gått på spädbarnsmassage idag men Ture blev förkyld under natten. Han har varit lite täppt av och till men nu verkar det ha brutit ut på riktigt. Han har ingen feber dock. Vi bestämde ändå att avstå massagen. Det kan ju göra saken värre med massage. Så jobbigt att se sin lilla bebis vara sjuk men han är ändå glad och alert som vanligt fast han rosslar lite. Vi har byggt en backe av kuddar i sängen så han ska kunna andas bättre.

Vi har bara stannat inne idag och myst. Gjort chokladbollar, fikat, sjungit, Ture har sovit och jag har surfat runt hela nätet. Snart kommer Tures farmor och hälsar på och då ska Jeppe och jag passa på och gå ut och äta middag här i Hornstull på en italienare. Skönt att gå någonstans i närheten så är man inte borta så länge.

Förövrigt fick jag ett kort idag från SL där dom hade hittat min plånka och att jag var välkommen dit för att hämta den. Det kanske inte var någon som snodde den då. Jag kanske tappade den själv. Vi får se när jag får tillbaka den om allt är i.

3 comments:

enyst said...

Stackars lille Ture.
Sover han i egen säng? I så fall kan man lägga böcker under benen på huvudänden så kommer sängen upp utan att man måste ha en massa extra kuddar.
Hoppas på snabb bättring!
Kram!

Anonymous said...

Hoppas han är på bättringsvägen snart!
Vad skönt att få tillbaka plånboken. Trots att man har hunnit spärra alla kort och dyl så känns det så himla bra när allt kommer tillrätta igen. Något som är väldigt ovanligt i dessa tider. Kram på er!

Stora Morran said...

Enyst: Roligt, Tures farmor kom med samma tips igår. Jag provade det idag. Verkar funka.

Linus: Ja skönt med plånkan. Hann aldrig ringa dig när jag var i tuna sist. Fullt upp hela tiden. Hör av mig nästa gång jag kommer. KRam