Friday, April 13, 2007

Hurra

I tisdags hade vi en mysig men intim lite club de livre. Tråkiga, trista typer som bangar när Produktionsledaren hade ansträngt sig och gjort så gott och mysigt. Vi satt i världens största föreningslokal och åt och drack mycket gott.

Igår vaknade jag upp till världens roligaste gubb-bråk på Godmorgon Svergie. Det var en synnerligen underhållande debatt mellan Janne Josefsson och Lars Adaktusson. Det var två små pojkar med hink och spade i sandlådan. På den nivån var det. Det gladde mig hela dagen faktiskt.

Med det fina vädret kommer den ständiga lusten "att gå ut". Jag vet inte hur det där hänger ihop (det borde sannerligen forskas mer på ämnet) men så fort solen tittar fram och det börjar bli lite varmt så vill man ut och dricka rosé. Det fullkomligen rycker i armen. Så igår efter jobbet köpte jag med mig lite thai till H och efter det begav vi oss till Tranan och mötte upp Tette, AM, Shoulder och lite annat löst folk.

"Trevligt" sa Bill, "Trevligt" sa Bull.

Idag är det fredag igen. Den här helgen är ju i övrigt så håsad så man nästan har börjat tvivla. Men ute ska vi vara. Sola och fika kanske äta en glass. Sen vore det nästan roligt att fira våren med lite rosé på Långholmen.

Nu är det tjyven vår igen.

Hurra!

3 comments:

Blygisens betraktelser said...

Tänk om fler kunde fatta att många gubbar faktiskt inte är ett dugg bättre än just små barn som bråkar i sandlådan.

PS. Här finns utrymme för en komplimang ang. ditt sätt att skriva, tycker

//"B"

Lotta said...

Ja, vad är det egentligen med solen som får det att vattnas i munnen efter lite rosé??? Undrar om lite rosé kan rå på svampen i örat?

Stora Morran said...

Blygis: Sanks a lot. Det värmer.

Tackan: Rosé är kanske det enda som rår på just svamp i örat. Sånt finns det studier på minsann.