Tuesday, April 10, 2007

Back

Nu är jag äntligen tillbaka från allt påskfirande. Vistelsen i Götlaborg var trevlig. Staden växer på mig mer och mer. Vi åt, promenerade i Slottsskogen, fikade, busade med Wilma, gick på stan och spelade sällskapsspel i dagarna tre. Vi spelade bla ett spel om språk av Fredrik Lindström. Man lärde sig mycket där vill jag lova. Som att "ulka" betyder "att kräkas" i Blekinge eller att Martin och Mårten egentligen är samma namn. Jag var den enda som aldrig vann något. Blev inte sur dock. Jag är som tur är inte någon riktig tävlingsmänniska.

Var tillbaka i Stockholm på söndagen. Det var rasande skönt att ha en extra söndag och göra vad man ville med. Jag och H åt pannkakslunch hos Tette och A. Sen åkte vi en tur med bilen runt Djurgården, Gärdet, Stora Skuggan m.m. Kändes mycket vuxet att "åka en tur".

Btw vad är det här för väder egentligen? Det är som att våren gör oss långa näsan. Tre olika små vårjackor fick följa med upp till huvudstaden. Men det är ju svinkallt att använda dem. Man förfryser ju allt man har om man ska till att använda dem.

2 comments:

Blygisens betraktelser said...

Välkommen hem!

Såna där bilturer är så söta, i know!

Stora Morran said...

Tack Blygis!