Friday, August 11, 2006

Bus or No Bus

Jag är sjukt besviken över helgens väderprognos. Mulet och regn. Vad är det frågan om? Morran håller på och blekna bort.

Jag kan endast sola på helgerna eftersom jag är en hårt, arbetande förvärvsarbetare och inte har haft en endast liten fjuttig semesterdag denna, den varmaste sommaren i mannaminne. Jag tycker det är jäkligt snålt att vädret inte kan ställa upp och bjuda på lite sol när det ändå är helg. Nästan helg måste brännan vara impeccable för bröllopet. Dessutom kommer min man på onsdag och då skulle det vara kul att vara lite fin.

Får väl typ "busa" sig men det känns ju riktigt skabbigt i dessa tider.

Kan kanske kasta upp nåt solaltare här i lyan och tillbe Zenguden eller nåt.. Alla knep är bra utan de dåliga.

HEll SUN OF WORLD

2 comments:

Blygisens betraktelser said...

..haha! kom att tänka på de där "sol-lamporna" som de flesta mammor hade när jag var liten. De man fick sitta framför i högst trettio sekunder eller ngt sånt, för att inte se ut som en nykokt kräfta. Sen skaffade alla solarier hemma. Ja, vad gör man nu förtiden då? Inget sånt slags BUS för din del iaf, Morran, om jag får rösta. Många jag känner håller på med sånt, men själv är jag skeptisk. Ä, det kanske är bra iaf? Låt oss veta framöver!
PS. Förstår om du räknar dagarna, timmarna nu!
DS.

Stora Morran said...

Nej jag struntar in da BUS! Får gå halvbrun istället. Kanske försöka punktsola under luncherna i veckan istället. Om nu solen behagar visa sitt fina tryne.

Nu är det nära...